Ruilen & Retourneren

 

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over onze artikelen. Mocht desondanks een artikel niet passen of niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden.

*Wegens opheffing van de webshop op 20 december 2020 kan alleen kleding geruild of retour gestuurd worden mits uiterlijk besteld op 6 december 2020. Bestellingen vanaf 7 december 2020 kunnen niet meer geruild of retour gestuurd worden.

De verzendkosten om het artikel te ruilen of te retourneren zijn voor jouw rekening. Voor retouren en/of ruilingen gelden enkele voorwaarden. Artikelen, die je via www.plusmaatjes.nl hebt gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen worden geruild en/of retour gestuurd, mits:

  • ruilen is alleen mogelijk door het artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen op www.plusmaatjes.nl
  • * deze artikelen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst, voor retour aangemeld worden per e-mail.
  • de artikelen nog in originele staat van verzending zijn, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden geretourneerd. We hebben er voor gekozen om je bestelling te versturen in een hersluitbare verzendzak zodat het eenvoudig en makkelijk is om kleding te ruilen of retour te sturen.
  • de artikelen niet gedragen en/of gewassen zijn.
  • je zelf niet hebt geprobeerd eventuele gebreken te herstellen.
  • de artikelen, welke voor retour aangemeld zijn via het contactformulier, moeten uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons geretourneerd zijn.

Het retouradres voor pakketten is:
plusmaatjes
Postbus 150
7620 AD  BORNE
Vergeet niet om je naam en adresgegevens te vermelden op het retourpakket.

Plusmaatjes accepteert uitsluitend retouren en/of ruilingen die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies gevolgd zijn. Retouren en/of ruilingen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons aangenomen.

Jouw retour zal na aanmelding én na ontvangst per e-mail aan je bevestigd worden. Mits voldaan, vindt restitutie plaats van het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na de bevestiging van ontvangst van je retourpakket door plusmaatjes.

Tip:

Je kunt op de verzendkosten van het retourpakket besparen als je pakket door de brievenbus kan. Pak het daarom kompakt in zodat het niet groter is dan 38 cm x 26,5 cm x 3,2 cm. PostNL rekent hier het zgn. brievenbuspakje tarief voor. Dit scheelt behoorlijk op het PostNL tarief van het standaard pakket.

Het spreekt voor zich dat niet alle kleding als brievenbuspakje retour kan worden gestuurd; spijkerbroeken, sweaters etc. kunnen niet door de brievenbus omdat ze te veel volume hebben. Probeer dit a.u.b. niet, want beschadigde kleding kan niet door ons worden vergoed.