Over Ons

 

Waarom plusmaatjes?

Uit eigen ervaring hebben wij geleerd dat het vinden van kleding voor kinderen met een maatje meer een hele uitdaging kan zijn.

Daarom zijn we altijd op zoek naar stoere, leuke en moderne kleding voor stevige kinderen en (jong)volwassenen. Het maakt ons niet uit waarom je een maatje meer hebt. We willen alleen graag dat jij er ook leuk uit ziet en je lekker voelt in onze kleding.

Alle kleding die wij verkopen valt ruimer in de breedte; zo kun je de juiste maat bestellen en hoef je niet een maatje groter te kopen waardoor de kleding onevenredig lang of vormloos wordt.

Daarom plusmaatjes!

Bij plusmaatjes kunnen zowel jongens als meisjes kiezen uit meerdere kledingmerken met ieder een breed assortiment.
De kleding sluit naadloos aan op de kindermode van vandaag. Wij vinden het belangrijk dat kleding lekker zit, maar ook leuk staat en makkelijk te onderhouden is, dus daar hebben wij bij alle collecties rekening mee gehouden.
Met veel plezier stellen wij onze collecties ieder seizoen samen. Deze collecties worden iedere keer weer aangevuld. Bezoek onze site daarom regelmatig om op de hoogte te blijven. Wil je als eerste geïnformeerd worden over nieuwtjes, opruiming en acties, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Onze collectie is alleen online te bestellen.

We merken dat onze klanten uitstekend hun weg in onze webshop kunnen vinden en er de voorkeur aan geven om niet alleen op hun gemak vanuit huis een bestelling te plaatsen maar het ook heerlijk vinden als hun kind in de eigen vertrouwde omgeving de bestelde kleding kan passen.

Vind je het tijdens het online bestellen toch lastig om de juiste maat of pasvorm te kiezen, kun je uiteraard contact met ons opnemen per e-mail; we helpen je graag!