Algemene Voorwaarden

Firma naam: plusmaatjes

Postadres: Postbus 150
7620 AD BORNE

e-mail: info@plusmaatjes.nl

KvK : 08167571
BTW : NL001653420B63

Plusmaatjes is een internetwinkel met nieuwe merkkleding voor jeugd met een maatje meer, die via www.plusmaatjes.nl bezocht kan worden.

Indien je een bestelling plaatst, ga je akkoord met de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van plusmaatjes. Van deze voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken.

1. Bestellen

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin de artikelen en de totaalprijs van je bestelling. Vanaf het moment van bestellen, reserveren wij de artikelen 7 dagen voor je. Indien je betaling binnen 7 dagen niet door ons is ontvangen, gaan de artikelen weer in de verkoop.

Let op: bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld.

2. Annuleren

Een bestelling kan binnen 24 uur worden geannuleerd. Je stuurt hiervoor onze bevestigingsmail retour met de reden van annulering.

3. Betalen

Voor betaling van je bestelling kun je kiezen uit:

 • Betalen met iDEAL (NL)
  Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je de bestelling bij plusmaatjes direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
 • Betalen met Mister Cash (BE)
  Met deze online betaalmethode kun je veilig en gemakkelijk in je vertrouwde bankomgeving je bestelling bij ons afrekenen.
 • Betalen met SOFORT Banking (DE)
  Je betaalt direct, veilig en online via je eigen bank
 • Vooruit betalen.
  Door middel van een overboeking van je bankrekening betaal je het totaalbedrag van je bestelling, waarna wij je bestelling toesturen.

Alle verkoopprijzen zijn in euro’s, exclusief verzendkosten.

4. Leveren

Plusmaatjes streeft er naar om je bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Via een e-mail bericht word je geïnformeerd over de datum van verzending. Je ontvangt dan tevens een factuur waaruit blijkt dat je het hele aankoopbedrag betaald hebt. Een bestelling wordt door ons niet verzonden indien deze niet compleet verzonden kan worden, tenzij hier overleg met de klant over heeft plaatsgevonden.

5. Verzenden

Voor het versturen van je bestelling hanteren wij de volgende vaste prijzen per bestelling:

 • Nederland;  €6,95 
 • Belgie en Duitsland; € 10,00
 • Voor pakketverzending naar overige landen hanteren wij de daarvoor geldende tarieven. Deze tarieven kun je bij ons navragen per e-mail.

Plusmaatjes is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en/of beschadigde zendingen. Je bestelling wordt uiteraard met veel zorg verpakt. Je bestelling wordt automatisch onverzekerd verzonden: wil je de bestelling wel verzekerd versturen, dan dien je dit aan te geven bij het plaatsen van je bestelling. De extra kosten van het verzekerd versturen komen voor jouw rekening.

6. Ruilen en retourneren

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet passen of niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden.

De verzendkosten om het artikel te ruilen of te retourneren zijn voor jouw rekening. Voor retouren en/of ruilingen gelden enkele voorwaarden. Artikelen, die je via www.plusmaatjes.nl hebt gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen worden geruild en/of retour genomen, mits:

 • ruilen is alleen mogelijk door het artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen op www.plusmaatjes.nl
 • deze artikelen uiterlijk binnen 14 na ontvangst voor retour aangemeld worden. Dit mag telefonisch of per e-mail.
 • de artikelen nog in originele staat van verzending zijn, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden geretourneerd.
 • de artikelen niet gedragen en/of gewassen zijn.
 • je zelf niet hebt geprobeerd eventuele gebreken te herstellen.
 • de artikelen, welke voor retour aangemeld zijn, moeten uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons geretourneerd zijn.
 • het retourpakket is voorzien van je naam en adresgegevens.

Het retouradres voor pakketten is:
plusmaatjes
Postbus 150
7620 AD BORNE
Vergeet niet om je naam en adresgegevens te vermelden op het retourpakket.

Plusmaatjes accepteert uitsluitend retouren en/of ruilingen die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies gevolgd zijn.

Retouren en/of ruilingen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons aangenomen.

Je retour zal na aanmelding én na ontvangst per e-mail aan je bevestigd worden. Mits voldaan, vindt restitutie plaats van het bedrag uiterlijk binnen 7 dagen na de bevestiging van ontvangst van je bestelling door plusmaatjes.

7. Vragen, Klachten en Opmerkingen

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten over onze kleding of levering, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

De kleding dient te worden gewassen volgens de wasvoorschriften in het kledingstuk of volgens de wasvoorschriften op www.plusmaatjes.nl. Indien je hebt gekozen voor een afwijkende wasmethode, zal je klacht te allen tijde ongegrond worden verklaard.

8. Privacy verklaring

Persoonsgegevens worden door plusmaatjes niet aan derden ter beschikking gesteld. Wij waarderen je vertrouwen in ons en zullen alles in het werk stellen om je persoonlijke gegevens te beschermen.

9. Copyright

Op alle teksten en beeldmateriaal in deze website berust copyright; slechts na schriftelijk akkoord mogen teksten en/of afbeeldingen van onze website gekopieerd worden.